Myggveien 20
9514 Alta
Tlf: 78 44 47 70
Fax: 78 43 41 63

Biler

Vi har alle typer biler både for vanllig gods, thermo og spesialtransport. Det finnes utstyr for alle typer maskin og spesialtransport. Å leie bil med en erfaren sjåfør hos oss er ikke stort dyrere enn om du leier bare bilen i et leiefirma. For oss er ingen oppdrag for små! Med distribusjonsbiler mener vi biler beregnet for varedistribusjon. Bilene kan enten ha skap eller kapell, med eller uten lastelem.

Kranbiler:
Vårt utvalg av kranbiler er meget bra. Det finnes kraner med forskjellige størrelser og utstyr. Disse betjenes av erfarne sjåfører, som daglig er disponible for oppdrag.

  • Lange kraner
  • Mannskapskurv for reparasjoner og serviceoppdrag i høyden.
  • Stropper, kjettinger og alt mulig innen sikkerhetsutrustninger.

 

Tippbiler:
Vi har et 40-talls tippbiler for lokale bygg- og anleggsentreprenører. Dette er biler med forskjellige kassetyper for alle typer oppdrag. De fleste av våre biler har også tilhengere.


21.02.23   KLAR FOR TRANSPORTOPPDRAG

Selv om det er vinter enda i store deler av landet, så er vi på veiene og alltid klar for nye transportoppdrag

 


14.04.20   SAND, SINGEL & FYLLMASSER

 

Våren nærmer seg raskt selv her i nord, og har du brukt for grusprodukter til ditt anlegg og eller byggeprosjekt, så er det bare å ta kontakt for pris og leveringsmuligheter.

 


18.10.19   VIL DU BLI MED I FELLESKAPET VĂ…RT?

Vil du bli med i felleskapet i Alta Lastebilsentral AS? Vi er alltid på utkikk etter de rette medlemmene, og nå er vi på jakt etter deg som ikke nøvendigvis bor i Alta, men kanskje andre steder i landet, og som gjennom et medlemskap vil være med å knytte oss sammen i et transportnettverk


09.10.19   HVORFOR VELGE ALTA LASTEBILSENTRAL AS

Alta Lastebilsentral har maskinsemier/jumboer på kryss og tvers i hele Norge, og i utlandet med.

Ta gjerne kontakt for pris og muligheter vedrørende transport av maskiner & utstyr. Tlf 78444770 eller